Arkkitehtitoimisto

Olet päättänyt rakentaa tai remontoida, onnittelen päätöksestäsi!

Seuraava haasteesi on luoda ympärillesi osaava ja asiantunteva ryhmä suunnittelijoita, rakentajia, valvojia…

Olethan ottanut huomioon, että mitä päätätkin tässä vaiheessa, tulee se vaikuttamaan suuresti lopputulokseen ja jokapäiväiseen elämään tulevassa kodissasi.

Olen puolestani valmis tuomaan ammattitaitoni hankkeeseen huolehtien, että talosta tulee kaunis, kestävä, tarkoituksenmukainen, uusimmat vaatimukset huomioon ottava sekä arvonsa säilyttävä vastine sijoitetulle rahalle. Erilaisia rakennevaihtoehtoja tutkittaessa voimme päättää energiankulutuksesta ja käyttökustannuksista vuosiksi eteenpäin.

takavas 13.1.

Olen halunnut erikoistua nimenomaan pientalojen suunnitteluun, koska koen, että se on lähinnä sydäntäni. Pientalojen suunnittelun aloitin jo vuonna 1986. Suunnitteluvuosia on siis jo ehtinyt vierähtää jo pitkälle yli 30 vuotta… Olen ollut tekemisissä useiden talotehtaiden kanssa ja saanut sitä kautta paljon tärkeää tietoa erityylisestä rakentamisesta, puutaloista, hirsitaloista ja kivitaloista. Tällä hetkellä minulla on edustuksessa Ainoakodilta muuttovalmiit- ja sisustusta vaille valmiit elementti- ja hirsitalot sekä talopaketit ja Kimara-hirsirakennukset. Lisää tietoa niistä www.omakotitalo.net. Oman suunnittelutoimiston perustin vuonna 1992 ja vuosien myötä sain myös arkkitehdin (SAFA) opinnot päätökseen Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Olipa hankkeesi pieni tai suuri, haluan olla mukananne toteuttamassa unelmaanne!

”Kun tarkemmin ajattelen, koen itse asiassa olevani itseoikeutettu, saanhan suunnitella perheille heidän ehkä elämänsä merkittävintä asiaa, uutta omaa taloa. Tai kenties suunnitella heidän vanhasta rakkaasta kodistaan yhä toimivampi kokonaisuus elämän muuntuviin tarpeisiin.”